A weboldal cookie-kat használ a jobb szolgáltatás érdekében.

Natúrkozmetikumok

A natúr kéz- és testápoló krémek készítéséhez bio gyógynövényekből készített kivonatokat használunk. Az ajakbalzsamok pedig sok tápláló természetes növényi olaj és egzotikus vaj felhasználásával készül, amit méhviasszal sűrítünk.

Rendezés:

Körömvirág krém

2.399 Ft

A gyógynövényt elterjedten használják a gyógyászatban, ugyanis igen jó sebgyógyító, gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató hatást tulajdonítanak virágzatának, amelyet a Magyar Gyógyszerkönyv Calendulae flos néven ismertet. Kiszerelés: 50 ml.

47,98 Ft/ml
(2)

Illatmentes méhviaszos ajakbalzsam

1.199 Ft

Illatmentes, natúr ajakápolás - Sok természetes összetevőből álló ajakbalzsam, amely magas méhviasz tartalmának köszönhetően igen tartós. A különleges olajok és egzotikus vajak keveréke hidratálja, puhítja és gyógyítja az ajkat. Nem tartalmaz illatanyagot, így azok is bátran használhatják, akik allergiával küzdenek.

Kiszerelés: 14 ml

85,64 Ft/ml
(1)

Illatmentes méhviaszos ajakbalzsam, stift

1.199 Ft

Illatmentes, natúr ajakápoló, higiénikus kiszerelés - Magas méhviasz tartalmának köszönhetően tartósan véd a kiszáradástól és diszkrét ápoltságot biztosít. Könnyen és higiénikusan használható. Az olívaolaj, a ricinusolaj és a jojoba olaj az egzotikus kakaó- és shea vajjal hidratálja, meggyógyítja az ajkat. Nem tartalmaz illatanyagot, így azok is használhatják, akik allergiásak az illatanyagokra.

Kiszerelés: 5ml

239,80 Ft/ml
(3)

 

Természetes krémek

Nem kellenek a bőröd ápolásához sem vegyszerek, sem mesterséges színezékek, sem egyéb, szintetikus kemikáliák. Helyettük a hagyományokban, az ősi népek által őrzött tudásban fedezhető fel a lényeg.

A lényeg, ami elvezethet az egészséges testápoláshoz, amely nem hagy maga után lábnyomot a természetben. Hiszen a kozmetikai termékek előállítása nagymértékben környezetszennyező folyamat, ráadásul a készítményekbe belezsúfolt adalékok a legkevésbé sem nevezhetőek egészséget támogató komponenseknek. A kézműves technológiákkal készített natúrkozmetikumok azonban egy új világot tárhatnak fel Előtted. Olyan világot, ahol a gyógynövények, a különböző, természetben előforduló kincsek játszanak főszerepet és az általuk remélhető, maradéktalan ápolás.