A weboldal cookie-kat használ a jobb szolgáltatás érdekében.

Luffa szivacsok és kiegészítők

A természetes luffa szivacsok segítenek eltávolítani az elhalt bőrsejteket és kitisztítani az eltömődött pórusokat. Élvezd tisztító simogatásuk, és tegyél a környezetedért is. Hasznos kiegészítőket is megtalálsz itt, mint például a szappanzsák, amivel az összes szappanvéget elhasználhatod.
Rendezés:

Szappanzsák szappanvégeknek

1.290 Ft

A szappanzsákunk könnyen használható és higiénikus megoldás a fürdőszobában.

Egyszerűen tedd bele a szappant a hálós zsákba, majd nedvesítsd be és használd a zuhany alatt. A hálós kialakításnak köszönhetően a szappanhab könnyen és egyenletesen oszlik el a bőrön, így hatékonyabbá és kellemesebbé téve az fürdés élményét.

1.290,00 Ft/db

Luffa szivacs fürdéshez, szív alakú

1.590 Ft

Szeretnél egy különleges élményt a fürdőszobádban?

Próbáld ki a szív alakú luffa szivacsunkat, amely úgy fogja masszírozni és tisztítani bőröd, hogy közben még szórakoztató is lesz! Válassz természetes és környezetbarát luffa szivacsot, és élvezd az egészséges és ragyogó bőr előnyeit!

Víz hatására puhább lesz és térfogata megnő.

1.590,00 Ft/db
(1)

Luffa szivacs fürdéshez

1.390 Ft

Természetes, környezetbarát és élmény vele a fürdés - ezek a luffa szivacs legfőbb jellemzői!

A luffa szivacs segít eltávolítani az elhalt bőrsejteket és a szennyeződéseket a bőrről, tisztítva a pórusokat és javítva a vérkeringést. Válassz természetes és környezetbarát luffa szivacsot, és élvezd az egészséges és ragyogó bőr előnyeit!

1.390,00 Ft/db