A weboldal cookie-kat használ a jobb szolgáltatás érdekében.

A natúr szappan egészség- és környezettudatos választás

Nem kellenek a bőröd ápolásához sem vegyszerek, sem mesterséges színezékek, sem egyéb, szintetikus kemikáliák. Helyettük a hagyományokban, az ősi népek által őrzött tudásban fedezhető fel a lényeg.

A lényeg, ami elvezethet az egészséges testápoláshoz, amely nem hagy maga után lábnyomot a természetben. Hiszen a kozmetikai termékek előállítása nagymértékben környezetszennyező folyamat, ráadásul a készítményekbe belezsúfolt adalékok a legkevésbé sem nevezhetőek egészséget támogató komponenseknek. A kézműves technológiákkal készített natúr szappanok azonban egy új világot tárhatnak fel Előtted. Olyan világot, ahol a gyógynövények, a különböző, természetben előforduló kincsek játszanak főszerepet és az általuk remélhető, maradéktalan ápolás.

A hidratálás, a gondoskodás ilyen körülmények között nem lehet vita kérdése. Egyetlen egy dilemma megválaszolása vár Rád: milyen bőrtípussal rendelkezel? Ugyanis ahhoz, hogy a kínálatunk sokszínű palettájából könnyedén rátalálj arra a szappanra, ami ténylegesen neked való, elengedhetetlen, hogy megismerd az egyedi igényeidet, elvárásaidat és persze tulajdonságaidat. Ezek mutathatnak utat majd a Számodra tökéletes kozmetikum megtalálása felé. A natúr szappan egyszerűséget testesít meg, a szó nemes értelmében. A letisztultsága, az összetevőinek a tisztasága és az előállításának a nagy odafigyelést igénylő módja, együtt hozzák létre a markodba fogható végeredményt. Az illóolajokkal, természetes zsírokkal és egyéb gyógynövényekkel dúsított alternatívák számtalan bőrpanaszra szolgálhatnak enyhülést hozó megoldásként, és helytállhatnak a mindennapi tisztálkodás frontján is.

Tartalomhoz tartozó címkék: kézműves szappan natúr szappan