A weboldal cookie-kat használ a jobb szolgáltatás érdekében.

Virágos illatú illóolajok

A természetben nyíló virágokból közvetlenül nyerik ki ezeket az aromákat. Parfümök készítésekor nőies szépségként és romantikus árnyalatként mutatkoznak meg és így gazdagítják az illatkompozíciót.

 

Rendezés:

Geránium illóolaj 10 ml

1.490 Ft

Több száz muskátli fajt ismerünk, de csak 10 alkalmas olaj készítésére. Ezek közül egy a rózsamuskátli (Pelargonium Graveolens),  amely Dél-Afrikában, Mozambikban és Zimbabwe-ban őshonos. A növény virágából vízgőzdesztillációval készített olaj édes-virágos, harmonizáló hatású illata a rózsáéval rokon. Egy kisebb féreértés folytán nevezzük ezt az illóolajat gerániumnak, ugyanis a muskátli angol neve geranium.

149,00 Ft/ml
(2)

Levendula illóolaj 10 ml

1.190 Ft

A levendula illóolaj az ókor óta ismert gyógyhatású növényi illatanyag. Gyógyító hatásainak változatossága és alkalmazási lehetőségének sokrétűsége máig kiemelkedő fontosságú helyet biztosít számára az illóolajok között. Illatával összetéveszthetetlenül nyugtat és frissít, csillapítja a testi fáradtságot és erővel tölti el a lelket.

119,00 Ft/ml
(1)

Levendula illóolaj XXL 30 ml

2.999 Ft

A Serafim levendula illóolajra mindenkinek szüksége van otthon a háztartásában! Illata segít az elalvásban, a relaxálásban, valamint a stressz okozta belső feszültség elűzésében. Már gazdaságos és praktikus XXL kiszerelésben is kapható.

99,97 Ft/ml
(3)