A weboldal cookie-kat használ a jobb szolgáltatás érdekében.

Bio Illóolajok

Bio minősítésű, 100% tisztaságú illóolajok, amelyek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. Terápiás felhasználásra is alkalmasak!

Rendezés:

BIO Édesnarancs illóolaj 10 ml

1.390 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból 

Hatóanyagokban gazdag, kiváló minőségű illóolaj, amelyet hideg sajtolással készítenek narancshéjból. Fantasztikus illata, amely tökéletes tisztasággal párosul, vidámságot és melegséget varázsol a néha szürke hétköznapokba.

139,00 Ft/ml
(4)

A bio illóolaj a természet érintetlen illata

 

Ha meg szeretnéd ismerni a növények eredeti tiszta illatát, akkor mindenképpen tenned kell egy próbát az organikus, bio illóolajokkal. Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó illóolajok ugyanis kiemelt minőséget képviselnek a 100% tisztaságú illóolajok között. 

Miért válasszak bio minősítésű illóolajat?

Az ökológiai vagy más néven biogazdálkodás azt garantálja, hogy az onnan származó növények és a belőlük előállított termékek vegyszermentes és fenntartható módon készülnek. A növények termesztése során nem használnak peszticideket, szintetikus műtrágyákat, így az előállított illóolajok minősége és tisztasága is kiemelkedő. Ha aromaterápiára, natúrkozmetikumok készítésére vagy akár csak illatosításra használsz illóolajat, válassz terápiás célnak is megfelelő minőséget. Fontos tudnod azonban, hogy még a bio illóolajok sem kerülhetnek közvetlenül a bőrre, mindig csak hordozóolajban felhígítva használd! A Serafim bio illóolajok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.