A weboldal cookie-kat használ a jobb szolgáltatás érdekében.

100% tisztaságú illóolajok

Hogyan használjuk az illóolajokat?

- Párologtass vagy vegyél egy üdítő aromafürdőt!
- Készíts saját parfümöt!

- Csepegtess illóolajokat a szauna felöntővízébe! Egészség és aromaterápia!

Élvezd a friss citrusos, édes virágos, fás, fűszeres és mentolos illatokat!

Rendezés:

Eukaliptusz illóolaj XXL 30 ml

2.699 Ft

Sokan szeretik frissítő, hűvös illatáért. Használd szaunázáshoz, masszázsolajok készítéséhez vagy légterek tisztítására, frissítésére. Már gazdaságos praktikus XXL kiszerelésben is kapható!

89,97 Ft/ml

Teafa illóolaj 10 ml

1.299 Ft

Az enyhén kámforos és fűszeres illatú teafa illóolajat az Ausztráliában honos teafa (Melalueca alternifolia) leveleiből nyerik vízgőz desztillációval. A gyorsan növő fafajta a mocsaras területeket kedveli, de mára már nagy területeken termesztik értékes és igen keresett olajáért.

129,90 Ft/ml
(4)

Geránium illóolaj 10 ml

1.490 Ft

Több száz muskátli fajt ismerünk, de csak 10 alkalmas olaj készítésére. Ezek közül egy a rózsamuskátli (Pelargonium Graveolens),  amely Dél-Afrikában, Mozambikban és Zimbabwe-ban őshonos. A növény virágából vízgőzdesztillációval készített olaj édes-virágos, harmonizáló hatású illata a rózsáéval rokon. Egy kisebb féreértés folytán nevezzük ezt az illóolajat gerániumnak, ugyanis a muskátli angol neve geranium.

149,00 Ft/ml
(2)

Levendula illóolaj 10 ml

1.190 Ft

A levendula illóolaj az ókor óta ismert gyógyhatású növényi illatanyag. Gyógyító hatásainak változatossága és alkalmazási lehetőségének sokrétűsége máig kiemelkedő fontosságú helyet biztosít számára az illóolajok között. Illatával összetéveszthetetlenül nyugtat és frissít, csillapítja a testi fáradtságot és erővel tölti el a lelket.

119,00 Ft/ml
(1)

Édesnarancs illóolaj 10 ml

1.090 Ft

Az édesnarancs illóolaj édes, savanykás és melegítő illata szinte minden más illattal párosítható. Az illóolajat hidegen sajtolják ki a narancshéjból. A növény őshazája Kína, napjainkban az amerikai kontinensen termesztik nagy területeken.

109,00 Ft/ml
(1)

Kubeba illóolaj 10 ml

1.290 Ft

A Litsea cubeba vagy más nevén May chang Kínában és Indonéziában őshonos örökzöld növény. Jáva és Szumátra hegyvidékein vadon nő és megél a 2000 méter felett magasságokban is. Emiatt hegyi bors néven is ismert. Zöld színű, bors méretű terméséből vízgőzdesztillációval nyerik citromra emlékeztető, de annál gyümölcsösebb és fűszeresebb illatú illóolaját. 

129,00 Ft/ml
(1)

Kakukkfű illóolaj 10 ml

1.090 Ft

A kakukkfüvet az egyiptomiak balzsamozásra, míg a görögök tömjén helyettesítésére használták a templomokban. Egész Európában való elterjedését a rómaiaknak tulajdonítják, mivel a lakószobák tisztítására, valamint sajtok és likőrök ízesítésére is használták. A középkori lovagok úgy tartották, hogy viselőjének bátorságot ad. Az illóolaj a modern szájkozmetikai készítmények egyik kiemelt fontosságú hatóanyaga.

109,00 Ft/ml
(1)

Bergamott illóolaj 10 ml

1.190 Ft

A bergamott narancsot az olaszországi Kalábriában, Dél-Franciaországban és Törökországban termesztik.  Illatos termése narancshoz hasonló méretű és sárga színe hasonló a citroméhoz. Illatát ismerheted ha ittál már earl grey típusú teát.  Ezt a fajta fekete teát bergamottal ízesítik.

119,00 Ft/ml
(1)

Teafa illóolaj XXL 30 ml

3.199 Ft

Az enyhén kámforos és fűszeres illatú teafa illóolajat az Ausztráliában honos teafa (Melalueca alternifolia) leveleiből nyerik vízgőz desztillációval. A gyorsan növő fafajta a mocsaras területeket kedveli, de mára már nagy területeken termesztik értékes és igen keresett olajáért.

106,63 Ft/ml
(1)

Eukaliptusz illóolaj 10 ml

1.090 Ft

Több mint 700 eukaliptusz fajt ismerünk, amelyek őshazája Ausztrália, új-Guinea és Indonézia. Ezek közül az Eucalyptus globulus az egyik leggyakrabban ültetett fajta. Az illóolajat, amely Európában is elterjedt, ennek leveléből nyerik. Az Eucalyptus globulus a nevét golyó alakú terméséről kapta. Magyarul hívják még kékmézgafának vagy ausztrál lázfának is.

109,00 Ft/ml
(1)

Citrom illóolaj 10 ml

1.090 Ft

Az egész évben termő citromfa Indiából származik. Európába arab kereskedők által került és csak nyolcszáz éve honosodott meg. Gyömölcsének minden részét felhasználják. Héjából hidegen sajtolva citromolajat nyernek,  amelyet a VIII. Magyar Gyógyszerkönyv Limonum Aetheroleum néven ismertet.

109,00 Ft/ml
(1)

Borsmenta illóolaj 10 ml

1.190 Ft

A borsmenta az ajakosvirágúak családjába tartozó gyógynövény, amelyet Magyarországon főként teák készítéshez használunk. Az illóolaját a növény zöld leveleiből vízgőzdesztillációval állítják elő. 1 kg illóolajhoz 300-500 kg növényi részt használnak fel.

119,00 Ft/ml
(1)

Virágokból, levelekből és más növényi részekből nyert értékes olajok, melyekben a növények éltető ereje összpontosul.

A 100% tisztaságú illóolaj aromájával bárhova elkísérhet!


A 100% tisztaságú illóolaj olyan aromával ajándékozhatja meg az életedet, életteredet, ami utánozhatatlan, egyedi és maximálisan természetes. Miért ne készíthetnéd el saját kezűleg a parfümödet, olyan illatokból, melyek tényleg téged képviselnek? Vagy miért ne fejezhetnél be minden egyes fárasztó munkanapot egy érzékeket zsongító, testet ellazító aromaterápiás fürdővel? Számtalan módon élvezheted az illóanyagok pozitív tulajdonságait. Életteredet is átitathatod az általad kedvelt illattal, ha a párologtatóba pár cseppnyi aromát is csempészel. Ha szeretsz szaunázni, cseppents a felöntővízbe is illóolajokat, és élvezd aromaterápiás hatásukat!

A készletünkben főszerephez jutó illatozó paletta tagjai prémium minőséget testesítenek meg, vagyis üvegcséikbe valódi aromákat zártunk. Pár cseppnyi elegendő belőlük az átható eredmény eléréséhez, azaz kifejezetten gazdaságos vásárt csinálhatsz, ha az illóolajok koncentrált előnyeire szavazol. A termékek amúgy is jól teljesítenek ár/érték arány tekintetében (is), ám előnyeik jócskán túlmutatnak az anyagi pozitívumokon, és egészen tested és lelked harmóniájának megteremtéséig érnek. A vásárlás folyamatában a legfontosabb, hogy illatok tekintetében a kompromisszumok nem jó, ha előtérbe kerülnek. Hogy miért? Azért, mert az egyes aromák konkrétan befolyásolhatják a kedvedet, hangulatodat, sőt közérzetedet, ezért kizárólag olyan illatokkal érdemes “összezárnod” magad, melyek bizsergetnek, élénkítenek, ellazítanak, egyszóval pozitív reakciókat generálnak benned, mind testi, mind lelki szinten. A 100% tisztaságú illóolaj legyen szó gyümölcsös, fűszeres vagy éppen citrusos variációról, ha ízléseddel és céljaiddal harmonizálva kerül a virtuális kosaradból az életedbe és életteredbe, akkor száz százalékig biztos lehetsz az illatozóan tökéletes végeredményben.